Снимка trafficnews.bgСъдът в Пловдив решава дали да остави в ареста мъжа,

...
Снимка trafficnews.bgСъдът в Пловдив решава дали да остави в ареста мъжа,
Коментари Харесай

Бащата, който застреля сина си в сърцето и главата, искал да се самоубие

Снимка trafficnews.bg

Съдът в Пловдив взема решение дали да остави в ареста мъжа, който умъртви личния си наследник. Престъплението беше осъществено в събота във вила край града.

Според прокуратурата Костадин Пелтеков може да се укрие или да извърши друго закононарушение и би трябвало да остане в ареста. В правосъдната зала стана ясно, че самият той желал да постави завършек на живота си. Обвинението против него е за тежко съзнателно закононарушение. За него той може да получи от 10 до 20 години затвор или доживотна присъда, написа trafficnews.bg.

Убитият Стоян е бил прострелян два пъти - един път в сърцето и един път в слепоочието. Не е ясно кой от двата изстрела е бил пръв. Този в сърцето е изработен от горната страна надолу, като бащата на Стоян е стоял пред него.

Обясненията на Костадин дават изясненост за неналичието на непосредственост сред него и сина му. Двамата мъже са имали дълготраен спор. През последните 17 години синът Стоян е тормозил родителите си. Съпругата на Костадин през днешния ден дойде в съда, с цел да опише за изживения тормоз. Бащата е подавал голям брой тъжби против сина си.

Назначени са няколко експертизи по случая. Взети са проби от косата на убития Стоян, с цел да се откри взимал ли е той опиати и в какъв интервал.

Костадин и брачната половинка му се грижат за 7-месечното си внуче, дете на убития Стоян.

" Преди 37 години кола умъртви жена ми и детето ми. Трябваше ми много време да се възстановя. После стартира 20-годишен тормоз, 24 часа в денонощието. Непрекъснати кавги за пари, разрушение на жилището... Пробации и затвор за сина ми. Докато не се случи това, което се случи. Не мога да отговоря за кое от всичко ме е заболяло най-вече. Няма да се укривам, няма да се самоубивам, желая единствено да оказвам помощ на брачната половинка ми да гледаме внучето ", сподели в умозаключение Пелтеков и изиска по-лека мярка.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

Харесайте ни във FB
``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookНапиши коментарИме:Коментар: